“Kur je i përçarë njerëzit nuk afrohen se kanë punë dhe biznese”, Bumçi: Bashkimi në një lider do të afrojë elektoratin dhe partitë e tjera

Publikuar më: 2/5/2022, ora 21:54

“Kur je i përçarë njerëzit nuk afrohen se kanë punë dhe biznese”, Bumçi: Bashkimi në një lider do të afrojë elektoratin dhe partitë e tjera

Publikuar më: 2/5/2022, ora 21:54

Aldo Bumçi është i sigurt që drejtimi i ri i Partisë Demokratike do të krijojë një valë opozitare që do të mund të përballojë Partinë Socialiste në zgjedhjet e ardhshme.

“Kur je i përçarë njerëzit nuk afrohen se kanë punë dhe biznese”, Bumçi: Bashkimi në një lider do të afrojë elektoratin dhe partitë e tjera

Publikuar më: 2/5/2022, ora 21:54

Aldo Bumçi është i sigurt që drejtimi i ri i Partisë Demokratike do të krijojë një valë opozitare që do të mund të përballojë Partinë Socialiste në zgjedhjet e ardhshme.