Kur lëviz ura, monumenti i kulturës, “Ura e Zogut” është spostuar një metër

“Ura e Zogut” është një nga më të veçantat për strukturën e saj arkitekturore.

Ura në të majtë të Rrugës së Kombit, ajo që daton prej vitit 1927 që kur u përurua nga mbreti Zog, ka lëvizur. Ky monument kulture, është spostuar rreth një metër dhe plasaritjet te traseja në anën veriore janë të dukshme.