Kur Lugina e Preshevës kërkon të mirëpresë shqiptarinë

Ne u nisëm drejt Preshevës, për një mision, ashtu sikurse bashkë me ne edhe shumë shqiptarë të tjerë. Në Preshevë këtë herë nuk do të rrëfejmë vetëm histori suksesi, por edhe do të ndërveprojmë.

Por, a do të mundet një ekspozitë dhe disa rrëfime ta kryejë këtë mision në komunat shqiptare në Serbi?

Jeta është e vështirë? Ne do t’ua rrëfejmë këtë përmes këtij misioni sa artistik, po aq edhe social.