Kur përqafimi është me para’. Nënë e bijë paguhen për të përkëdhelur të panjohurit

Mund të duket e çuditshme për disa njerëz, por për Xhoni dhe Xhejd Eitzmann është thjesht një punë: “E kush nuk do të përkëdhelet gjithë kohën? Është një punë e mrekullueshme”.