“Kur shqiptarët bashkohen, fitojnë”, Nik Gjeloshaj komenton dhe deklaratën e Ramës për Gjukanoviç

Këtë të diel Mali i Zi shkon në zgjedhje dhe ashtu si në Maqedoninë e Veriut pak kohë më parë, partitë shqiptare janë bashkuar në një koalicion për të rritur shanset për një fitore ndryshe nga herët e tjera.

Liderët e Alternativës Shqiptare, Forcës së Re Demokratike, Lidhjes Demokratike Shqiptare, Unionit të Tuzit dhe Lëvizjes Qytetare Perspektiva nënshkruan një marrëveshje për të kandiduar në zgjedhje me një listë të përbashkët të kandidatëve dhe e diela do të tregojë fuqinë e këtij bashkimi.