Kurban Bajrami, 570 besimtarë shqiptarë pjesë e haxhit në Mekë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:26

Kurban Bajrami, 570 besimtarë shqiptarë pjesë e haxhit në Mekë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 14:26

Besimtarët myslimanë festojnë më 9 korrik Kurban Bajramin. Pas agjërimit dhe Fiter Bajramit, kjo është një tjetër festë e rëndësishme për myslimanët.