Kurban Bajrami, kreu i KMSH: Shtrijini dorën njëri-tjetrit, rrezatoni gëzim te fëmijët

Publikuar më: 8/7/2022, ora 11:06

Kurban Bajrami, kreu i KMSH: Shtrijini dorën njëri-tjetrit, rrezatoni gëzim te fëmijët

Publikuar më: 8/7/2022, ora 11:06

Besimtarët myslimanë festojnë mëngjesin e 9 korrikut festën e Kurban Bajramit. Kreu i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, iu lutet qytetareve t'i shtrijnë dorën njëri-tjetrit dhe të rrezatojnë mirësi.

Kurban Bajrami, kreu i KMSH: Shtrijini dorën njëri-tjetrit, rrezatoni gëzim te fëmijët

Publikuar më: 8/7/2022, ora 11:06

Besimtarët myslimanë festojnë mëngjesin e 9 korrikut festën e Kurban Bajramit. Kreu i Komunitetit Mysliman Bujar Spahiu, iu lutet qytetareve t'i shtrijnë dorën njëri-tjetrit dhe të rrezatojnë mirësi.