“Kurrë më!” Papa Françesku kërkon të shërojë plagët e kishës në Kanada

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:12

“Kurrë më!” Papa Françesku kërkon të shërojë plagët e kishës në Kanada

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:12

“Kurrë më!”. Ishte ky zotimi i Papa Françesku për rolin e Kishës në skandalin me shkollat rezidenciale të mbështetura nga qeveria në Kanada, ku u abuzuan mijëra fëmijë indigjenë. Në ditën e parafundit të turit të pendesës në Kanada, ati i shenjtë mbajti dhe një meshë në Kishën Notre Dame të Kebekut.

“Kurrë më!” Papa Françesku kërkon të shërojë plagët e kishës në Kanada

Publikuar më: 29/7/2022, ora 11:12

“Kurrë më!”. Ishte ky zotimi i Papa Françesku për rolin e Kishës në skandalin me shkollat rezidenciale të mbështetura nga qeveria në Kanada, ku u abuzuan mijëra fëmijë indigjenë. Në ditën e parafundit të turit të pendesës në Kanada, ati i shenjtë mbajti dhe një meshë në Kishën Notre Dame të Kebekut.