Kursejmë energji, që ta kemi!

Publikuar më: 29/9/2022, ora 17:27

Kursejmë energji, që ta kemi!

Publikuar më: 29/9/2022, ora 17:27

Për të ndërgjegjësuar qytetarët për kursimin e energjisë në vend, në një kohë krize si kjo, me të cilën po përballet i gjithë rajoni dhe Europa, ka nisur një fushatë edukimi, këshillimi e sensibilizimi: “Kursejmë energji, që ta kemi!

Kursejmë energji, që ta kemi!

Publikuar më: 29/9/2022, ora 17:27

Për të ndërgjegjësuar qytetarët për kursimin e energjisë në vend, në një kohë krize si kjo, me të cilën po përballet i gjithë rajoni dhe Europa, ka nisur një fushatë edukimi, këshillimi e sensibilizimi: “Kursejmë energji, që ta kemi!