Kursim edhe për festa, rritja e çmimeve po privon shqiptarët edhe nga produktet e nevojshme

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:35

Kursim edhe për festa, rritja e çmimeve po privon shqiptarët edhe nga produktet e nevojshme

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:35

Rritja e çmimeve po bën që shqiptarët të kursejnë më shumë. E njëjta ndodhi edhe për festën e Fitër Bajramit. Të ardhurat e munguara dhe rritja e çmimeve bënë që ritet fetare ne këtë ditë të shenjtë myslimane të mos përmbusheshin plotësisht.

Kursim edhe për festa, rritja e çmimeve po privon shqiptarët edhe nga produktet e nevojshme

Publikuar më: 2/5/2022, ora 15:35

Rritja e çmimeve po bën që shqiptarët të kursejnë më shumë. E njëjta ndodhi edhe për festën e Fitër Bajramit. Të ardhurat e munguara dhe rritja e çmimeve bënë që ritet fetare ne këtë ditë të shenjtë myslimane të mos përmbusheshin plotësisht.