Kurti dhe Osmani në SHBA, nënshkruhet një nga projektet më të mëdha

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:12

Kurti dhe Osmani në SHBA, nënshkruhet një nga projektet më të mëdha

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:12

Sot në SHBA pritet të firmoset marrëveshja për investimet më të mëdha në fushën energjetike për Kosovën, në vlerën e 236 mln dollarëve. Konkretisht, çfarë do të përfitojë Kosova përmes kësaj marrëveshjeje, përveç një lloj sigurie për furnizim me energjinë elektrike dhe investimeve në këtë sektor? Për këtë çështje foli në A2 CNN Lulzim Syla, ekonomist, ekspert për çështjet e energjisë.

Kurti dhe Osmani në SHBA, nënshkruhet një nga projektet më të mëdha

Publikuar më: 27/7/2022, ora 15:12

Sot në SHBA pritet të firmoset marrëveshja për investimet më të mëdha në fushën energjetike për Kosovën, në vlerën e 236 mln dollarëve. Konkretisht, çfarë do të përfitojë Kosova përmes kësaj marrëveshjeje, përveç një lloj sigurie për furnizim me energjinë elektrike dhe investimeve në këtë sektor? Për këtë çështje foli në A2 CNN Lulzim Syla, ekonomist, ekspert për çështjet e energjisë.