Kurti dhe Osmani takuan Blinken, sekretari i shtetit: Kosova, partnere e palëkundur e SHBA

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:12

Kurti dhe Osmani takuan Blinken, sekretari i shtetit: Kosova, partnere e palëkundur e SHBA

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:12

Kosova është partnere e palëkundur dhe e rëndësishme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ishte ky vlerësimi i Sekretarit të Shtetit, Antony Blinken, i cili priti në Uashington presidenten, Vjosa Osmani dhe kryeministrin, Albin Kurti.

Kurti dhe Osmani takuan Blinken, sekretari i shtetit: Kosova, partnere e palëkundur e SHBA

Publikuar më: 27/7/2022, ora 13:12

Kosova është partnere e palëkundur dhe e rëndësishme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Ishte ky vlerësimi i Sekretarit të Shtetit, Antony Blinken, i cili priti në Uashington presidenten, Vjosa Osmani dhe kryeministrin, Albin Kurti.