Kurti: FSK, gati për përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha

Publikuar më: 11/1/2022, ora 14:05

Kurti: FSK, gati për përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha

Publikuar më: 11/1/2022, ora 14:05

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vizitoi regjimentin e parë të Forcave Tokësore të FSK në Gjilan. Aty tha se ushtria e vendit është gati për të marrë përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha. Ndërsa premtoi modernizimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës.

Kurti: FSK, gati për përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha

Publikuar më: 11/1/2022, ora 14:05

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, vizitoi regjimentin e parë të Forcave Tokësore të FSK në Gjilan. Aty tha se ushtria e vendit është gati për të marrë përgjegjësi të reja dhe detyra të mëdha. Ndërsa premtoi modernizimin e Forcave të Sigurisë së Kosovës.