Kurti heq pjesërisht taksën, SHBA nuk e mbështet: Masë gjysmake

Qeveria e Kosovës bëri hapin e parë drejt heqjes së taksës prej 100% ndaj produkteve serbe. Kryeministri Albin Kurti njoftoi se javën e ardhshme do të merret vendimi për heqjen e tarifës ndaj lëndës së parë që importohet nga Serbia dhe Bosnje-Hercegovina, prej datës 15 mars.