Kurti intervistë për CNN: Beogradi e Kremlini duhet të mendojnë dy herë para se të veprojnë në Kosovë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:22

Kurti intervistë për CNN: Beogradi e Kremlini duhet të mendojnë dy herë para se të veprojnë në Kosovë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:22

“Beogradi dhe Kremlini duhet të mendojnë dy herë para se të veprojnë në Kosovë”. Kështu është shprehur kryeministri i Kosovës Albin Kurti gjatë një interviste në CNN me gazetaren e mirënjohur Christiane Amanpour për gjendjen e sigurisë në Ballkan dhe raportet e brishta me Serbinë.

Kurti intervistë për CNN: Beogradi e Kremlini duhet të mendojnë dy herë para se të veprojnë në Kosovë

Publikuar më: 21/9/2022, ora 14:22

“Beogradi dhe Kremlini duhet të mendojnë dy herë para se të veprojnë në Kosovë”. Kështu është shprehur kryeministri i Kosovës Albin Kurti gjatë një interviste në CNN me gazetaren e mirënjohur Christiane Amanpour për gjendjen e sigurisë në Ballkan dhe raportet e brishta me Serbinë.