Kurti: Kisha dijeni për tri atentate ndaj meje, ndihem i sigurt

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:44

Kurti: Kisha dijeni për tri atentate ndaj meje, ndihem i sigurt

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:44

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, konfirmoi se vitin e kaluar ishte në dijeni të planeve për tri atentate kundër tij, dhe shtoi se nuk e di sa i sigurt është, por që ndihet i sigurt. “Sa jam i sigurt nuk e di, por unë mundem t’iu konfirmoj se ndihem i sigurt. Ndërkaq sa jam i sigurt e vendosin organet e sigurisë që i marrin masat adekuate. Është e vërtet që unë kam qenë në dijeni të planit për ato tri atentatet, por e keni pa edhe nga informacioni që ka dal, se qëllimi ishte frikësimi i popullsisë, destabilizimi i vendit”.

Kurti: Kisha dijeni për tri atentate ndaj meje, ndihem i sigurt

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:44

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, konfirmoi se vitin e kaluar ishte në dijeni të planeve për tri atentate kundër tij, dhe shtoi se nuk e di sa i sigurt është, por që ndihet i sigurt. “Sa jam i sigurt nuk e di, por unë mundem t’iu konfirmoj se ndihem i sigurt. Ndërkaq sa jam i sigurt e vendosin organet e sigurisë që i marrin masat adekuate. Është e vërtet që unë kam qenë në dijeni të planit për ato tri atentatet, por e keni pa edhe nga informacioni që ka dal, se qëllimi ishte frikësimi i popullsisë, destabilizimi i vendit”.