Kurti kryeministër i Kosovës? Milo tregon si ndryshon raporti me Tiranën, ndërkombëtarët dhe Beogradin – A2

Kurti kryeministër i Kosovës? Milo tregon si ndryshon raporti me Tiranën, ndërkombëtarët dhe Beogradin

Ish-ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Paskal Milo, në Ditarin e orës 13:00 në A2 foli për përbërjen e koalicionit të ri qeverisës të Kosovës, ku u shpreh se do të ishte e shëndetshme që qeveria e re të ishte vetëm me parti shqiptare.

Milo theksoi se nëse qeveria e re do të përbëhet nga VV dhe LDK, vështirë të jetë jetëgjatë. Ai e mbështeti këtë parashikim të tij në faktin që dy partitë kanë qasje të kundërta në raport me problematikat e Kosovës. Në fund, Milo foli edhe për marrëdhëniet e qeverisë së re të Prishtinës në lidhje me Tiranën, ndërkombëtarët dhe Beogradin.