Kurti, mesazh serbisht: Në 1 gusht në fuqi vendimi për targat dhe letërnjoftimet

Publikuar më: 30/7/2022, ora 20:16

Kurti, mesazh serbisht: Në 1 gusht në fuqi vendimi për targat dhe letërnjoftimet

Publikuar më: 30/7/2022, ora 20:16

Pas kthimit nga SHBA-ja, kryeministri Albin Kurti iu është drejtuar serbëve të Kosovës me gjuhën e tyre, duke iu shpjeguar arsyet e vendimit të marrë që hyn në fuqi nga gushti për reciprocitetin e letërnjoftimeve dhe targave të automjeteve.

Kurti, mesazh serbisht: Në 1 gusht në fuqi vendimi për targat dhe letërnjoftimet

Publikuar më: 30/7/2022, ora 20:16

Pas kthimit nga SHBA-ja, kryeministri Albin Kurti iu është drejtuar serbëve të Kosovës me gjuhën e tyre, duke iu shpjeguar arsyet e vendimit të marrë që hyn në fuqi nga gushti për reciprocitetin e letërnjoftimeve dhe targave të automjeteve.