Kurti në samitin e Talin: Aleatët e Rusisë po minojnë procesin e dialogut

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:55

Kurti në samitin e Talin: Aleatët e Rusisë po minojnë procesin e dialogut

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:55

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, akuzoi “aleatët e Rusisë” se përmes dezinformimit dhe sjelljeve të tjera dashakeqe në fushën kibernetike, po ndikojnë në procesin e normalizimit të raporteve mes Kosovës dhe Serbisë.

Kurti në samitin e Talin: Aleatët e Rusisë po minojnë procesin e dialogut

Publikuar më: 6/9/2023, ora 12:55

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, akuzoi “aleatët e Rusisë” se përmes dezinformimit dhe sjelljeve të tjera dashakeqe në fushën kibernetike, po ndikojnë në procesin e normalizimit të raporteve mes Kosovës dhe Serbisë.