Kurti nga Tirana mesazh të rinjve që largohen: Shqipëria dhe Kosova do të bëhen! Do të bëjmë shtet dhe demokraci

Publikuar më: 27/11/2022, ora 13:13

Kurti nga Tirana mesazh të rinjve që largohen: Shqipëria dhe Kosova do të bëhen! Do të bëjmë shtet dhe demokraci

Publikuar më: 27/11/2022, ora 13:13

Këtë mesazh përcolli nga Tirana në mbledhjen e përbashkët të dy kuvendeve kryeministri i Kosovës Albin Kurti për të gjithë të rinjtë që kanë zgjedhur të largohen nga vendi. Duke pranuar se nuk kanë bërë mjaftueshëm për të mbajtur qytetarët të ndërtojnë familjet në atdhe, Kurti u shpreh besim plotë se do të bëjnë shtetin dhe demokracinë e suksesshme.

Kurti nga Tirana mesazh të rinjve që largohen: Shqipëria dhe Kosova do të bëhen! Do të bëjmë shtet dhe demokraci

Publikuar më: 27/11/2022, ora 13:13

Këtë mesazh përcolli nga Tirana në mbledhjen e përbashkët të dy kuvendeve kryeministri i Kosovës Albin Kurti për të gjithë të rinjtë që kanë zgjedhur të largohen nga vendi. Duke pranuar se nuk kanë bërë mjaftueshëm për të mbajtur qytetarët të ndërtojnë familjet në atdhe, Kurti u shpreh besim plotë se do të bëjnë shtetin dhe demokracinë e suksesshme.