Kurti: Paralajmërimet e Serbisë mund ta kenë trembur dikë në BE

Publikuar më: 2/7/2022, ora 12:42

Kurti: Paralajmërimet e Serbisë mund ta kenë trembur dikë në BE

Publikuar më: 2/7/2022, ora 12:42

Paralajmërimi i Serbisë për tërheqje nga dialogu mund të ketë trembur dikë në Bruksel. Kështu u shpreh kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duke e cilësuar qëndrimin e presidentit Aleksandër Vuçiç të gabuar. Megjithatë shefi i qeverisë u shpreh i gatshëm për një takim të nivelit të lartë në Bruksel dhe iu rikthye vendimit për reciprocitetin për mjetet e identifikimit dhe heqjes së targave të vjetra të automjeteve në veri të Kosovës.

Kurti: Paralajmërimet e Serbisë mund ta kenë trembur dikë në BE

Publikuar më: 2/7/2022, ora 12:42

Paralajmërimi i Serbisë për tërheqje nga dialogu mund të ketë trembur dikë në Bruksel. Kështu u shpreh kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duke e cilësuar qëndrimin e presidentit Aleksandër Vuçiç të gabuar. Megjithatë shefi i qeverisë u shpreh i gatshëm për një takim të nivelit të lartë në Bruksel dhe iu rikthye vendimit për reciprocitetin për mjetet e identifikimit dhe heqjes së targave të vjetra të automjeteve në veri të Kosovës.