Kurti: Reduktojmë importet nga Serbia, më shumë bashkëpunim me Shqipërinë

Publikuar më: 4/10/2021, ora 20:17

Kurti: Reduktojmë importet nga Serbia, më shumë bashkëpunim me Shqipërinë

Publikuar më: 4/10/2021, ora 20:17

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, paralajmëroi uljen e importeve nga Serbia përmes masave të tjera që do të marrë ekzekutivi i drejtuar prej tij. Edhe pse nuk i bëri të ditura masat, duke iu kundërpërgjigjur liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj, Kurti tha se synim i tyre është rritja dhe forcimi i bashkëpunimit tregtar me Shqipërinë.

Kurti: Reduktojmë importet nga Serbia, më shumë bashkëpunim me Shqipërinë

Publikuar më: 4/10/2021, ora 20:17

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, paralajmëroi uljen e importeve nga Serbia përmes masave të tjera që do të marrë ekzekutivi i drejtuar prej tij. Edhe pse nuk i bëri të ditura masat, duke iu kundërpërgjigjur liderit të AAK-së, Ramush Haradinaj, Kurti tha se synim i tyre është rritja dhe forcimi i bashkëpunimit tregtar me Shqipërinë.