Kurti: Serbia mund të na sulmojë, por ne jemi gati

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:52

Kurti: Serbia mund të na sulmojë, por ne jemi gati

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:52

“Unë jam një kryeministër i përgjegjshëm dhe duhet t’u them të vërtetën qytetarëve të mi. Nuk po them se do të na sulmojnë këtë javë apo tjetrën, por do të ishte totalisht e papërgjegjshme që përballë gjithë këtyre politikave agresive të Beogradit të përjashtosh mundësinë e një konflikti të ri. Është i mundur”.

Kurti: Serbia mund të na sulmojë, por ne jemi gati

Publikuar më: 11/8/2022, ora 11:52

“Unë jam një kryeministër i përgjegjshëm dhe duhet t’u them të vërtetën qytetarëve të mi. Nuk po them se do të na sulmojnë këtë javë apo tjetrën, por do të ishte totalisht e papërgjegjshme që përballë gjithë këtyre politikave agresive të Beogradit të përjashtosh mundësinë e një konflikti të ri. Është i mundur”.