Kurti sqaron deklaratën për luftën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:36

Kurti sqaron deklaratën për luftën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:36

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pati një debat të fortë me përfaqësues të opozitës në Kuvend. Atij iu kërkua llogari për deklaratat e shpeshta se vendi rrezikohet nga një luftë dhe iu bë thirrje që të gjejë zgjidhje për të zhbllokuar sistemin arsimor nga greva.

Kurti sqaron deklaratën për luftën

Publikuar më: 22/9/2022, ora 20:36

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, pati një debat të fortë me përfaqësues të opozitës në Kuvend. Atij iu kërkua llogari për deklaratat e shpeshta se vendi rrezikohet nga një luftë dhe iu bë thirrje që të gjejë zgjidhje për të zhbllokuar sistemin arsimor nga greva.