Kurti takon krerët e opozitës pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë

Publikuar më: 26/9/2021, ora 19:10

Kurti takon krerët e opozitës pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë

Publikuar më: 26/9/2021, ora 19:10

Situata në veri ka bashkuar opozitën dhe qeverinë në Kosovë. Kryeministri Albin Kurti priti në takim liderin e PDK-së, Memli Krasniqi dhe atë të LDK-së, Lumir Abdixhiku.

Kurti takon krerët e opozitës pas mbledhjes së Këshillit të Sigurisë

Publikuar më: 26/9/2021, ora 19:10

Situata në veri ka bashkuar opozitën dhe qeverinë në Kosovë. Kryeministri Albin Kurti priti në takim liderin e PDK-së, Memli Krasniqi dhe atë të LDK-së, Lumir Abdixhiku.