“Kurti të ndajë mendjen çfarë do nga dialogu me Serbinë”, Hoxhaj: Të shfrytëzojë vëmendjen e SHBA dhe BE

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:17

“Kurti të ndajë mendjen çfarë do nga dialogu me Serbinë”, Hoxhaj: Të shfrytëzojë vëmendjen e SHBA dhe BE

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:17

Kosova ndodhet në një “momentum” të mirë përsa i përket rrugës europiane edhe këtë e konfirmoi në A2 CNN dhe ish-ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj. Në një intervistë në Ditarin e mbrëmjes, ish-diplomati foli për procesin e liberalizimit të vizave dhe ftesën për të qenë pjesë e bashkësisë politike europiane, duke i cilësuar si lajme shumë të mira.

“Kurti të ndajë mendjen çfarë do nga dialogu me Serbinë”, Hoxhaj: Të shfrytëzojë vëmendjen e SHBA dhe BE

Publikuar më: 29/9/2022, ora 20:17

Kosova ndodhet në një “momentum” të mirë përsa i përket rrugës europiane edhe këtë e konfirmoi në A2 CNN dhe ish-ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj. Në një intervistë në Ditarin e mbrëmjes, ish-diplomati foli për procesin e liberalizimit të vizave dhe ftesën për të qenë pjesë e bashkësisë politike europiane, duke i cilësuar si lajme shumë të mira.