Kurti zbulon tri temat e diskutuara në takimin me Ramën

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:45

Kurti zbulon tri temat e diskutuara në takimin me Ramën

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:45

Pas mbledhjes së qeverisë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, zbuloi temat e diskutuara në takimin që e konsideroi urgjent me homologun shqiptar, Edi Rama, në Tiranë. Ai bëri të ditur se në drekën e punës, që zgjati dy orë, bisedoi për sigurinë kibernetike, krizën energjetike dhe takimin e radhës të Procesit të Berlinit. Ndërsa temën e nxehtë të Ballkanit të Hapur nuk e kishin cekur.

Kurti zbulon tri temat e diskutuara në takimin me Ramën

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:45

Pas mbledhjes së qeverisë, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, zbuloi temat e diskutuara në takimin që e konsideroi urgjent me homologun shqiptar, Edi Rama, në Tiranë. Ai bëri të ditur se në drekën e punës, që zgjati dy orë, bisedoi për sigurinë kibernetike, krizën energjetike dhe takimin e radhës të Procesit të Berlinit. Ndërsa temën e nxehtë të Ballkanit të Hapur nuk e kishin cekur.