Kush do të pasojë Johnson? Liz Truss dhe Ben Wallace mes emrave të lakuar

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:20

Kush do të pasojë Johnson? Liz Truss dhe Ben Wallace mes emrave të lakuar

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:20

Me dorëheqjen e Johnson, konservatorëve do t’i duhet të zgjedhin një lider të ri, proces që mund të kërkojë rreth dy muaj. Por cilët janë disa prej emrave që qarkullojnë si pasues të mundshëm të politikanit karizmatik që nuk do të marrë vetëm drejtimin e partisë, por më vonë në vjeshtë edhe frerët e Britanisë së Madhe.

Kush do të pasojë Johnson? Liz Truss dhe Ben Wallace mes emrave të lakuar

Publikuar më: 7/7/2022, ora 17:20

Me dorëheqjen e Johnson, konservatorëve do t’i duhet të zgjedhin një lider të ri, proces që mund të kërkojë rreth dy muaj. Por cilët janë disa prej emrave që qarkullojnë si pasues të mundshëm të politikanit karizmatik që nuk do të marrë vetëm drejtimin e partisë, por më vonë në vjeshtë edhe frerët e Britanisë së Madhe.