Kush e do më shumë Kushtetutën? Paralajmërimet e Metës dhe të Ramës për 22 dhe 25 nëntorin

Kush e do më shumë Kushtetutën? Nuk është një titull loje, por mbetet të paktën sfida 1-vjeçare me disa nivele që po kryejnë ndaj njëri-tjetrit Presidenti dhe Kryeministri, mbi dokumentin themelor të shtetit prej ku buron drejtësia.