Kush e përfaqëson sot PD-në? Gjoni: As Berisha apo Basha, të dy janë fajtorë për përçarjen e partisë

As Berisha dhe as Basha nuk e përfaqësojnë PD-në, por të dy janë fajtorë për përçarjen e saj. Këtë mendim ndau në “Absolut 4” pedagogia e komunikimit Edlira Gjoni, sipas së cilës në PD ka më shumë se dy fraksione dhe fakti që i një opozite kaq të dobët tregon se kemi një shtet autoritar.