Kush ishte Isuf Luzaj?

Autoriteti për Informimin mbi Dosjet e ish-Sigurimit të Shtetit po punon për studime mbi mendimtarët e të djathtës shqiptare të përndjekur.

Do të jenë botime të ngjashme me ato që këto ditë prezantoi AIDSSH dhe Fondacioni Friedrich Ebert në Tiranë mbi mendimin politik të së majtës shqiptare.