Kush janë dy të arrestuarit për të cilët u rrethua Vlora?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 09:34

Kush janë dy të arrestuarit për të cilët u rrethua Vlora?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 09:34

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me operacionin e mbrëmjes së kaluar në qytetin e Vlorës, në fund të të cilit u arrestuan dy persona me armë zjarri. Sipas të dhënave nga policia e qytetit bregdetar, të arrestuarit janë Santiljano Basho dhe Bruno Shehu, të cilëve iu gjetën armët, teksa janë shoqëruar në komisariat dhe dy persona të tjerë.

Kush janë dy të arrestuarit për të cilët u rrethua Vlora?

Publikuar më: 18/9/2023, ora 09:34

Detaje të reja kanë dalë në lidhje me operacionin e mbrëmjes së kaluar në qytetin e Vlorës, në fund të të cilit u arrestuan dy persona me armë zjarri. Sipas të dhënave nga policia e qytetit bregdetar, të arrestuarit janë Santiljano Basho dhe Bruno Shehu, të cilëve iu gjetën armët, teksa janë shoqëruar në komisariat dhe dy persona të tjerë.