Kushi: Ekonomia u lëkund nga protestat, por s’ka krizë. Dilaveri: Në rënie – A2 Business Week

Pak orë më parë, guvernatori i bankës së Shqipërisë, Gent Sejko pohoi atë që me frikë e kanë konstatuar deri më tani të gjithë ekspertët: kriza politike po përkeqëson klimën e biznesit dhe po dëmton ekonominë.