Kushi për analizën e arsimit, vijon mësimi me turne, pagat e mësuesve rriten 7% dhe jo më për pedagogët

Publikuar më: 12/1/2023, ora 17:08

Kushi për analizën e arsimit, vijon mësimi me turne, pagat e mësuesve rriten 7% dhe jo më për pedagogët

Publikuar më: 12/1/2023, ora 17:08

Këtë vit rritja e pagave për mësuesit do të jetë 7%, ndërsa për pedagoget nuk do të ketë rritje tjetër pas asaj që u bë gjatë protestës. Në analizën e punës, ministrja Evis Kushi tha se mësimi me turne vijon në Tiranë, ndërsa ligji për arsimin e lartë nuk ka nevojë për ndryshime.

Kushi për analizën e arsimit, vijon mësimi me turne, pagat e mësuesve rriten 7% dhe jo më për pedagogët

Publikuar më: 12/1/2023, ora 17:08

Këtë vit rritja e pagave për mësuesit do të jetë 7%, ndërsa për pedagoget nuk do të ketë rritje tjetër pas asaj që u bë gjatë protestës. Në analizën e punës, ministrja Evis Kushi tha se mësimi me turne vijon në Tiranë, ndërsa ligji për arsimin e lartë nuk ka nevojë për ndryshime.