Kushte “opozitare”, Murrizi: Vota jonë, vetëm pas ndryshimit të sistemit – A2

Kushte “opozitare”, Murrizi: Vota jonë, vetëm pas ndryshimit të sistemit

Shkarkimi i Presidentit Meta, reforma në drejtësi dhe reforma zgjedhore kanë qenë kryefjala e 3 orëve debat në Parlament. Mazhoranca nuk negocion reformën në drejtësi dhe ka një përgjigje për Kreun e Shtetit. Ndërsa opozitarët në parlament kushtëzojnë çdo votë edhe për shkarkimin e Metës, me ndryshimin e sistemit zgjedhor.