Kushtet e opozitës parlamentare: Shkarkojmë Metën në këmbim të Reformës Zgjedhore

94 votat e domosdoshme për shkarkimin e Presidentit duhet të plotësohen dhe me ato të opozitës parlamentare.

Shkarkoni aplikacionin e A2