Kushtet për negociatat, Rama: Mund të kemi dhe të tjera

Kryeministri Rama i bëri thirrje kundërshtarëve politikë që të distancohen nga “nevoja e përditshme për të prodhuar sherr”, siç tha ai, ndërsa tha se procesi i integrimit europian ka ndryshuar aq sa edhe vendet tashmë anëtare, të dala nga ish-perandoria komuniste, nuk do të futeshin dot në BE.