Kushtetuesja pa vetting, Manja: Ngrihet brenda marsit – A2

Kushtetuesja pa vetting, Manja: Ngrihet brenda marsit

“Mund të them që pse jo, fundi i marsit, fillimi i prillit, mund ta kishim funksionale Gjykatën Kushtetuese”. Kjo është pritshmëria e kryetarit të komisionit të ligjeve, Ulsi Manja, për gjykatën kryesore në vend, ku Partia Socialiste do të padisë presidentin e Republikës për shkelje të kushtetutës për t’i hequr kështu dhe barrën e ministrit të jashtëm, Edi Ramës.