Kushtetuesja rrëzon delegacionin, Kosova mbetet pa ekip negociues me Serbinë – A2

Kushtetuesja rrëzon delegacionin, Kosova mbetet pa ekip negociues me Serbinë

Kosova mbetet pa përfaqësues zyrtarë në dialogun me Serbinë, që ka arritur tashmë në fazën finale. Gjykata Kushtetuese e Prishtinës rrëzoi delegacionin shtetëror, pasi LDK dhe Lëvizja Vetëvendosje kërkuan vlerësimin ligjit të miratuar në Kuvend lidhur me mandatin e ekipit negociues.

Shkarkoni aplikacionin e A2