Kuvendi drejt normalitetit, interpelancë me Ramën për Teatrin, Kodi Penal në Kushtetuese

Edhe pse nuk është më, Teatri rikthehet në sallën e Kuvendit. Rudina Hajdari dhe Ralf Gjoni kanë kërkuar interpelancë urgjente me kryeministrin Rama për procedurën që u ndoq në shembjen e godinës. Ajo pritet të zhvillohet javën e ardhshme.