Kuvendi i 11 dhjetorit, degët e Partisë Demokratike në Shkodër e Fier publikojnë emrat

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:39

Kuvendi i 11 dhjetorit, degët e Partisë Demokratike në Shkodër e Fier publikojnë emrat

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:39

Degët e Partisë Demokratike në rrethe kanë vijuar me publikimin e emrave të delegatëve që kanë dhënë firmën e tyre pro mbledhjes së Kuvendit Kombëtar në 11 dhjetor. Këtë të shtunë emrat i bënë publik degët e Shkodrës dhe të Fierit, të cilat deklaruan se mbi 70% e delegatëve mbështesin Kuvendin e 11 dhjetorit.

Kuvendi i 11 dhjetorit, degët e Partisë Demokratike në Shkodër e Fier publikojnë emrat

Publikuar më: 4/12/2021, ora 15:39

Degët e Partisë Demokratike në rrethe kanë vijuar me publikimin e emrave të delegatëve që kanë dhënë firmën e tyre pro mbledhjes së Kuvendit Kombëtar në 11 dhjetor. Këtë të shtunë emrat i bënë publik degët e Shkodrës dhe të Fierit, të cilat deklaruan se mbi 70% e delegatëve mbështesin Kuvendin e 11 dhjetorit.