“Kuvendi i bashkimit”, Berisha konfirmon kandidaturën dhe përsërit ftesën për deputetët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 19:58

“Kuvendi i bashkimit”, Berisha konfirmon kandidaturën dhe përsërit ftesën për deputetët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 19:58

Për Sali Berishën Kuvendi i 30 prillit ishte vetëm për bashkimin, paçka se shumica e deputetëve të PD nuk mori pjesë në të. Numrat kanë më shumë rëndësi për Berishën sesa ndërhyrja e amerikaneve apo mungesa e grupimit që nuk e do atë në krye të PD. Dhe si për të konfirmuar këtë Sali Berisha në konferencën për shtyp u tha gazetarëve se kreun e PD nuk e vendos as e majta shqiptare dhe as ajo amerikane.

“Kuvendi i bashkimit”, Berisha konfirmon kandidaturën dhe përsërit ftesën për deputetët

Publikuar më: 3/5/2022, ora 19:58

Për Sali Berishën Kuvendi i 30 prillit ishte vetëm për bashkimin, paçka se shumica e deputetëve të PD nuk mori pjesë në të. Numrat kanë më shumë rëndësi për Berishën sesa ndërhyrja e amerikaneve apo mungesa e grupimit që nuk e do atë në krye të PD. Dhe si për të konfirmuar këtë Sali Berisha në konferencën për shtyp u tha gazetarëve se kreun e PD nuk e vendos as e majta shqiptare dhe as ajo amerikane.