Kuvendi i PD, Shehaj në zyrën e Palokës për të verifikuar firmat e delegatëve

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:13

Kuvendi i PD, Shehaj në zyrën e Palokës për të verifikuar firmat e delegatëve

Publikuar më: 23/11/2021, ora 16:13

Agron Shehaj ka mbërritur në zyrën e Edi Palokës, nënkryetarit të Partisë Demokratike, për të verifikuar firmat e delegatëve të Njësisë nr.5 dhe nr.7 në Tiranë.