Kuvendi i thërritur nga Berisha, Ristani: Nuk e pengon asgjë, firmat verifikohen më 11 dhjetor

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 21:29

Kuvendi i thërritur nga Berisha, Ristani: Nuk e pengon asgjë, firmat verifikohen më 11 dhjetor

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 21:29

Zhvillimet e fundit brenda Partisë Demokratike dhe Kuvendi Kombëtar i thërritur nga ish-kryeministri Sali Berisha më 11 tetor ishin temat kryesore që u diskutuan mbrëmjen e së enjtes në A2 CNN, në emisionin “Absolut 4” me Blendi Salaj.

Kuvendi i thërritur nga Berisha, Ristani: Nuk e pengon asgjë, firmat verifikohen më 11 dhjetor

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 21:29

Zhvillimet e fundit brenda Partisë Demokratike dhe Kuvendi Kombëtar i thërritur nga ish-kryeministri Sali Berisha më 11 tetor ishin temat kryesore që u diskutuan mbrëmjen e së enjtes në A2 CNN, në emisionin “Absolut 4” me Blendi Salaj.