Kuvendi Kombëtar i PD, analistët: Refuzimi për ta thirrur do të përçante më shumë partinë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:25

Kuvendi Kombëtar i PD, analistët: Refuzimi për ta thirrur do të përçante më shumë partinë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:25

Injorimi i thirrjes së Kuvendit Kombëtar do të ishte një strategji e gabuar për Lulzim Bashën, në gjykimin e analistëve Aristir Lumezi dhe Erlis Cela. Rezultati, pohojnë ata, do të ishte përçarja akoma më shumë e partisë më të madhe të opozitës.

Kuvendi Kombëtar i PD, analistët: Refuzimi për ta thirrur do të përçante më shumë partinë

Publikuar më: 10/11/2021, ora 19:25

Injorimi i thirrjes së Kuvendit Kombëtar do të ishte një strategji e gabuar për Lulzim Bashën, në gjykimin e analistëve Aristir Lumezi dhe Erlis Cela. Rezultati, pohojnë ata, do të ishte përçarja akoma më shumë e partisë më të madhe të opozitës.