Kuvendi kombëtar i PD, Basha mbledh demokratët e tij pas rikthimit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:41

Kuvendi kombëtar i PD, Basha mbledh demokratët e tij pas rikthimit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:41

PD ka nisur prej ditësh përgatitjet për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar që mbahet nesër, një nga vendimet e para të marra nga kryesia e partisë, pas rizgjedhjes në fund të korrikut të Lulzim Bashës, në krye të saj. Çfarë pritet të ndodhë nesër? Deputetja demokrate dhe njëkohësisht anëtarja e kryesisë së PD, Orjola Pampuri dha më shumë detaje në “Ditar”.

Kuvendi kombëtar i PD, Basha mbledh demokratët e tij pas rikthimit

Publikuar më: 1/9/2023, ora 13:41

PD ka nisur prej ditësh përgatitjet për mbledhjen e Kuvendit Kombëtar që mbahet nesër, një nga vendimet e para të marra nga kryesia e partisë, pas rizgjedhjes në fund të korrikut të Lulzim Bashës, në krye të saj. Çfarë pritet të ndodhë nesër? Deputetja demokrate dhe njëkohësisht anëtarja e kryesisë së PD, Orjola Pampuri dha më shumë detaje në “Ditar”.