Kuvendi mbyll pushimet, PS gati të bashkojë votat me Alibeajn për hapjen e dosjeve

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:33

Kuvendi mbyll pushimet, PS gati të bashkojë votat me Alibeajn për hapjen e dosjeve

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:33

Deputetët e Kuvendit iu rikthyen punës duke lënë pas krahëve pushimet verore. Muaji gusht kishte qenë relaksues për parlamentarët të cilët erdhën në sallën e seancave plenare të nxirë nga rrezet e diellit dhe me synime të qarta për sezonin e ri politik.

Kuvendi mbyll pushimet, PS gati të bashkojë votat me Alibeajn për hapjen e dosjeve

Publikuar më: 6/9/2022, ora 11:33

Deputetët e Kuvendit iu rikthyen punës duke lënë pas krahëve pushimet verore. Muaji gusht kishte qenë relaksues për parlamentarët të cilët erdhën në sallën e seancave plenare të nxirë nga rrezet e diellit dhe me synime të qarta për sezonin e ri politik.