Kuvendi në seancë maratonë: Rama-Basha përplasen në foltore, nga buxheti te kapja e SPAK

Publikuar më: 15/11/2021, ora 16:37

Kuvendi në seancë maratonë: Rama-Basha përplasen në foltore, nga buxheti te kapja e SPAK

Publikuar më: 15/11/2021, ora 16:37

Nga debatet për shifrat në akuza te forta politike. Për tri orë Edi Rama dhe Lulzim Basha debatuan ndërmjet tyre, jo vetëm për buxhetin e vitit 2022, por edhe mënyrën e menaxhimit të financave, krimin dhe drejtësinë.

Kuvendi në seancë maratonë: Rama-Basha përplasen në foltore, nga buxheti te kapja e SPAK

Publikuar më: 15/11/2021, ora 16:37

Nga debatet për shifrat në akuza te forta politike. Për tri orë Edi Rama dhe Lulzim Basha debatuan ndërmjet tyre, jo vetëm për buxhetin e vitit 2022, por edhe mënyrën e menaxhimit të financave, krimin dhe drejtësinë.