Kuvendi shënon 12-vjetorin e pavarësisë me flamurin e UÇK

Seanca solemne për 12-vjetorin e pavarësisë së Kosovës nisi me deputetet Ganimete Musliu dhe Evgjeni Thaçi-Dragusha, të Partisë Demokratike të Kosovës, të cilat vendosën flamurin e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës në sallën e kuvendit.