Kuvendi votoi projektligjin, si do të funksionojnë bastet online?

Publikuar më: 19/9/2023, ora 19:55

Kuvendi votoi projektligjin, si do të funksionojnë bastet online?

Publikuar më: 19/9/2023, ora 19:55

Ekonomisti Pano Soko shpjegon në “Ditari” i A2CNN mënyrën se si do të funksionojnë bastet online dhe sfidat që e shoqërojnë procesin e rilegalizimit të tyre.